Thursday, January 6, 2011

HUJAN

(pic by: Google)

Salam Uoals.......
fuyoooo arini bumi ALLAH disimbahi hujan dengan lebat selebatnya di semua kawasan...teman sampai la ni masih terasa kesejukkannya....kat luar jendela opis teman tu cuacanya masih lagi mendung camne x terasa kesejukkannya...tp walau camne pun teman tetap bersyukur sbb hujan ni rahmat dari ALLAH S.W.T
cuma....biasa ler KL ni kalau dh hujan wahima hujan turun setitik pun keadaan traffic usah citer ler...camni ler jadinya...
   
                                       

                                   kesesakkan lalulintas (pic by: Google)

pekerja2 arini majoriti lambat sampai ke tempat kerja....budak2 sekolah pun sama sbb jalan sesak teruk....paling kesian depa2 yg naik motor basah kuyup depa.......tp teman & family alhamdulillah tidak menjadi mangsa keadaan cam gambo kat atas tu...coz teman kuar awal subuh2 sapie dh gerak dh dr umah sbb umah teman jauh dr tmpt keja den nk antor ank bujang teman lg ke sekolah...sibbaik destinasi kami ank beranak sama.....klau lain2 destinasi naya teman punyer driver (hubby) dh tentu berasap bontot dia...nk2 pulak teman & ank bujang sdp jer zzzzzz dia kena hadap traffic jam sorang2 lg ler berasap dia.....hehehe..walau pepun teman tetap bersyukur dgn rahmat ALLAH.....harussssss
Oklah uoals....sekadar ini saja lah teman nyer N3 kali ni soooooo see uoals next N3 k..chow.....


2 comments:

  1. ujan tk per...jgn banjir dah...

    ReplyDelete
  2. Benar & tepat Sha...kalau banjir naya kiter

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails